raahasin luuni hallille tänään ja alkuvaikeuksien (auton lukko jäässä..) jälkeen päästiin kuin päästiinkin paikalle. aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja oli ihana pikkupakkanen. toki piti kääntyä sitten hakemaan se kamerakin mukaan!

hallilla oli autoja pari, kun tultiin, mutta ketään ei näkyny. ajateltiin, että mennään alkuverkkaamaan ja räpsitään kuvat "alta pois" ennen kun koiralauma likaa puunatut turkkinsa hallissa ;) sillä aikaa oli sopivasti autot jo lähteny, jäähdyttelemässä oli porukka ollu.

elsi teki ruutua alustalle. tai no ensin alustaa ilman ruutua (meni hyvin) ja sitten ruutua alustalle. ihan priima paikkaan neiti kyllä ruudussa menee, kun vaan muistaisi koskea siihen alustaan. tai no tässä tapauksessa on malttamisesta kyse.miten voikin vetää kierrokset kattoon yhdestä ruudusta..

no jonkinlaisia toistoja saatiin, maija avuksi naksutteli, elsa kun koskee alustaan, se tekee sen "menomatkalla" ja pysähtyy sitten alustan viereen, ei siis jää siihen seisomaan.

tehtiinpä ohjattu sitten. tehtiin se ruudun edessä, ruutuun kapuloilta pari metriä matkaa. ensin vasenta, joka ihan lähimpänä ruutua. kaksi ekaa yritystä lähti oikealle. prkl. no, sitten avustettuna vasemmalle. toisella yrityksistä mokasin mie, niin vinosta merkistä ei pitäis lähettää. no onneksi ei tehnyt vinoja enää. pari vasemman hakua käskytettynä ja pari merkkiä ja sitten yksi oikea. alkusähläilyiden jälkeen moitteettomat haut. olen palkannut liikaa niin, että kapula vaihdetaan vauhdissa leluun. sain tänään muistutuksen, että niitä sivulle tulojakin sopii harjoitella..meinaan elsan sivu oli jossain metri liian edessä.

vaihdettiin tässä välissä agilityyn. kun elsan vuoro tuli, tehtiin ihan pieni pätkä, putki, okseri,okseri, hyppy, puomi. oksereissa ei mitään ongelmaa! elsallahan ei niissä ole siis ongelmaa itse hyppäämisen kanssa, ei ole kyse siitä etteikö se niitä pääsisi vaan, että se hyppää väärin sen. hypyn lakipiste on väärässä kohdassa ja toinen rima tulee alas. tehtiin tätä pätkää muutaman kerran ja sen jälkeen ekaa okseria valssaten ja vekaten. rimat ei tippunu kertaakaa :)

tuota okseria pitää nyt reeniä joka kerta kun agilityä tekee.

vuoden viimeiset kisat ois sunnuntaina. outoa.

ainii, tehtiin me loppuun paikalla istuminen 2,5min, hyvin meni! elsi istua törötti kiltisti sipsin ja roopen välissä :)

no, kuvasatoa sitten:

sipsi (ainii, mie tein sipen kaa vähä seuraamista, kaukoja ja aksaa(eli putkea ja hyppyä) =)

 

frodo

toki harjoittelimme suureen messari-nimiseen koitokseen ;)

 

ja jo pian 7kk vanha focus

 

ja elsi pyrrinen

 

pyrriä naurattaa, oli hauskaa :)