kävästiin tosiaan elsan kans näyttelyssä viime lauantaina eikä ois oikeesta paremmi juuri voinu mennä=) eli siis elsa oli rop ja sai ekan sertinsä. Lisäks se oli junnu-rop kun siellä sellainenkin jaettiin. Jäätiin kokeilun vuoksi jatkokehiin, kun niitä oli nyt huimat kaksi, mutta tulos -ei jatkoon- ei varmaan ole monellekaan suurensuuri yllätys=)

ennen jatkokehien alkua tuli salme mujunen (toko- ja agituomari, kirjoittanut ainakin kirjan tie tottelevaisuusvalioksi)kysymään että onko elsa lk pyrri. Halusi ottaa kuvia. No, elsa-parka pistettiin BIS-pallille istumaan ja poseeraamaan ja vaikka kuinka yritin, en saanut sitä siinä viihtymään;) ei tullut siis(minun mielestä) kovinkaan hyviä kuvia..Salme muuten sanoi, että tollainen pyrri olisi kiva kotonakin..varokaa vaan!

Reenailut elsan kanssa on vähän jäissä..kennelyskävaaran takia ei menty maanantain reeneihin ja ei olla oikeestaan kun sisällä jotain pientä reenattu. Turhaapa se on jos ei ole sellaista fiilistä. Eli pieni tauko tässä meneillään ja mie yritän saada ton syventävien tentin alta pois, jospa se sitten siitä=) hakuilemassa ei olla käyty varmaan puoleentoista kuukauteen!ikinä ei ajat sovi kunnolla..mutta yritetään:)