käytiin katjan ja hinksun kanssa kulhossa pesiskentällä reenaamassa tokoa. elsi aloittin seuraamisella, ihan ok. sitten ruutu.. meni ihan kohtalaisesti, aina ruutuun (paitsi ekalla kerralla YLI kun heitin kaksi lähetystä palloa). lopuksi rupesi tarjoamaan varsin hyvää paikkaa, joten tyytyväinen olen. merkki sotkee elsin ruutua, sitä ei nyt otettu muuta kuin erillisenä, jollloin se myös oli vaikea..kun ei malttaisi =)

tehtiiin ohjattu seuraavaksi pienen tauon jälkeen. ensin oikea, sitten uudet kapuloiden nostot ja sitten vasen. molemmat + molemmat merkit ihan priimaa:) sitten otettiin kaksi merkkiä niin, että keskikapula oli lähellä ja palkat molemmista hyvin onnistuneista merkeistä.

idari tehtiin ihan kulmamerkkien kanssa. elsa yritti ensin tarjota merkille menoa ennen kuin oltiin aloitettu. liikkeet teki tosi hyvin, en kiertäny kuin puolikkaan lenkin, palkkasin ja kiersin vielä pienemmän ja kävelin ohi ja pyysin n. metrin päässä elsan mukaan. näin joka liikkeeessä, ei valittamista=) seuraavalla kerralla pitää tehdä kulmamerkeillä ja ihan pelkkää seuraamista.

paikalla istumisessa läsähti maahan hyvin pian. tehtiin ihan superlyhyt,käveltiin piilolle ja takaisin ja sain palkattua koiran. sitten tehtiin n.4min paikkamakuu, jossa ei valittamista. ruokapalkka tietenkin :)

käveltiin vielä repokalliolla lenkki, jossa elsa ja hinku innostuivat vallan leikkimään. ei elsi muiden kanssa noin leiki, kivaa että edes hinkun kanssa :)