mietin pitkään lähdenkö ollenkaan tekemään muuta kuin paikallaolot tuon haavemaailmassa tällä hetkellä elelevän pyrrini kanssa. no lähdettiin kuitenkin. 

pisteet ja varsinkin ne kootut selitykset:

Paikalla istuminen: 10 

Paikkamakuu: 8. sen ainoan kerran IKINÄ kun se jättää menemättä lonkka-asentoon (josta huomautetaan, varsinkin jos ottaa vielä rennommin ja vetää etutassun kippuraan) niin se ei nouse eka käskyllä, katsoo vaan kauniisti silmiin :D

Seuraaminen: 7, säälistä.. vinoja perusasentoja ja kaksi lisäkäskyä. Paljon parempaa on nähty, mutta kyllä paljon huonompaakin :D tää ei oo ikinä ollu meille oikein hyvä liike.

Uusi idari: 10, kerrankin idari onnistui!! meille tuo uusi idari on tuonut helpotusta näköjään koetilanteeseen (jossa ei voinut istua, tai jos pystyi istumaan, ei voinut mennä maahan. tapahtui vain ja ainoastaan kokeissa)

Luoksetulo: 8, seisahtui kuten elsa aina, eli ei kovin hyvin :D lisäksi toisella käskyllä maahan. pisteitä on siis ehkäpä muutama liikaa ;)

tässä välissä oli tauko.

Ruutu: 10 joo ihan jees, mutta kun tietää millä vauhdilla elsa normaalistikin ruutuun sinkoaa (myös kokeessa) niin iso PLAAAH! mutta hei, paikka on hyvä! eikä se varastanu lähdössä!

Ohjattu: 8,5 tuomari vähensi pisteitä kapulan pureskelusta. mielenkiintoista, sitä se ei kyllä ole koskaan tehnyt! huonoimmat ohjattupisteet varmaan ikinä. taas oli vauhti ihan PLAAAAH!

Metallihyppy: 10, vauhdikkaampaakin elsaa on nähty..

Tunnari: 9, miksei tästä sitten vähennetty, tunnarissa kapulaa purraan aina :D

Kaukot: 10 

pisteitä huimat 291,5 ja KP, sij. 1/2. Leijuin aika korkeella noista pisteistä (tai ylipäätään meidän ykköstuloksesta!!) kunnes näin videon... ;) no mutta, annetaan elsille anteeksi vauhdin vähyys tässä tilanteessa, saatiin kerrankin tehtyä ehjä suoritus ja ollaan ykköstulos kyllä ansaittu! :))

melkei tekis mieli jättää tää video julkaisematta, tuo vauhti (tai kun sitä ei ole) on ihan kamalaa katottavaa :D:D:D mutta tän kerran: http://www.youtube.com/user/edeh21#p/a/u/0/nVWZDAnyoYw

ja vertailun vuoksi elsin normaali treeni- ja kisavauhti: ruutu ja ohjattu

mutta, kuten sanottu, elsi elelee haavemaailmassa tällä hetkellä. haaveileeko pennuista vai ikuisesta omasta pallonheittäjästä vaiko mistä? ;D

joka tapauksessa onnittelut muille ykköstuloksiin yltäneille ja tuloksiinsa tyytyväisille tutuille etenkin =) niille joilla ei ihan niin sujunut, niin häntä pystyyn <3