pikapäivitys tilanteeseen..

olen siis laskeutunut turvallisesti tampereelle, samoin on lalakin. porukoiden naapurit toivat sen =)

elsi oli tänään kehissä, saaden eiliseen tapaan ERI:n ja häviten niinikään eiliseen tapaan Piralle ;) eli taas PN2. tuomari oli tänään tiukka (mutta mielestäni oikeudenmukainen ja yllättävän oikeita asioita huomioiva, ollaakseen suomainen tuomari joka ei liene liian montaa pyrriä eläessään arvostellut)  ja pitkäkarvoissa H:ta sai myös valioluokan koirat!

eilen luki arvostelussa jotain pitkästä rungosta (yllätys..), hyvästä päästä ja  tasapainoisesta kokonaisuudesta. tänään elsa oli hyvin rakentunut narttu, joka saisi kantaa korvansa paremmin. pää kuitenkin oli ilmeikäs ja liikkuminen riittävän tehokasta (juoksuttikin meitä varmaa neljä kertaa ympäri, miun mielestä silloin esittäjäkin on jo tehokas ;) lisäksi luki jotenkin, että sopusuhtainen rakenne, erinomaiset raajat ja hyvä karvoitus. loppuun oli laitettu "hyvä luonne" :) tuo hyvä luonne meinaa varmaan pyrreissä sitä ettei kimpoile ja peruuttele..heh. niin näyttelyjuttua ;) mutta onhan se keskimäärin kivempaa saada tuommoinen teksti arvosteluun kuitenkin.

frodo oli niinikään eiliseen tapaan PU3, joka on kyllä hienoa, kun edelleen niitä bortsuja oli se melki 30, pelkkiä uroksia siis. molempia pikkukoiria muistettiin vara-cacibeilla..kuten eilen.

huomenna on koitoksen päivä lalan kanssa. peukutuksia Lalalle!