oon majaillu nyt porukoilla ducan seurana, ettei heti joudu jäämään yksin pitkäksi aikaa. hitsi et se on mainio kaveri =) jotenkin ihan ylitsevuotavan ystävällinen ja rakastava otus =) taitaa myös olla aika otettu saamastaan huomiosta kun on "vain" kaksi muuta huomionhakijaa entisen yli kymmenen sijasta..jotenkin tuntuu ettei silti riitä tasapuolisesti aikaa edes noille kolmelle, miten sitten jos koiria on enemmän? enää ei oo autot niin jänniä, pyöräilijät ja mopot on edelleen. jännä kun tuo ei ole yhtään ääniherkän oloinen, autojen äänet ei oo jänniä, vaan autot vasta sitten kun ne ajaa ohi. tuossa mahtaa kyllä asua myös tuleva pyöräilijöiden kyttääjä..

käytiin varkaudessa kisaamassa sunnuntaina ja palattiin elsan kanssa ns. omalle tasollemme ;) no ei, ensimmäiseltä radalta tippui taas se pirun eka rima, muuten ihan sujuva rata, hyvät kontaktit jne. aikakin olisi ollut hyvä. luultavasti mie olen liikkunut tuossa just kun koira on ollut ponnistamassa, koska muistikuvana on minua katsova, esteeseen kompuroiva koira. että ärsyttää.. pitää ruveta siedättämään sitä nyt  tosissaan.

toisella radalla keinu oli jostain syystä elsalle paha. en tiedä miksi! siis se ei tosiaan ollut ainut koira, joka himmaili. no, sen jälkeen oli pelastuksia ja pelastuksien pelastuksia rata täynnä kunnes elsa karkasi ennen keppejä tekemästäni pakkovalssista takana olevalle hypylle kuin nato-ohjus..sitten oli vuorossa juoksukontakti-a ja jätettiin rata siihen. tiesin oikeastaan jo radalle lähtiessä, että nyt on taas elsa vähän sellaisella fiiliksellä, että tarkkana saa olla..=)

eilen avattiin sitten jälkikausi. tein pennullekin kaksi ehkä 20 askeleen makkarajälkeä :)

elsalle ensin lyhyt S:n muotoinen jälki ihan muistin virkistykseksi. joitakin askelia jätin nameista tyhjäksi. toinen jälki pidempi(ehkä 90-100 askelta?), sisältäen yhden s-mutkan ja yhden kulman. sähläystä ja sähläystä, en tiedä pitäisikö nuo namit suosiolla jättää pois kun niistä ei tunnu olevan kuin haittaa..tyhjät (joita toisella jäljellä oli 4-8 kerrallaan) se tekee ihan hyvin. vaan kun en olevinaan uskalla.... :) tänään oltaisiin tehty jälkeä myös, mutta täällä sataa "tiskirättejä" joten eipä ole pellolle asiaa.

kuvia =)

 

mitään rakennekuvia oli turha tuossa autokatoksessa (kun ulkona satoi lunta) ruveta ottamaan varsinkaan yksin, varsinkaan kun tuo ei osaa pysyä paikallaan :D joten siis tyytyminen tämmöiseen huonoon könötyskuvaan, mutta näkee ainakin tuota hienonhienoa väriä :)

 

ducan kirsu on jääny vinoon tässä kuvassa :)