eilisillasta asti ovat kerttu ja elsa olleet vapaana asunnossa. yö nukuttiin sohvalla vaihtelevin variaatioin, välillä minä ja elsa, välillä minä ja kerttu, välillä kaikki kolme.. jussi tuli pelimatkalta viiden maissa ja kerttu päätti käydä ensimmäistä kertaa oikein haistelemassa elsaa (takapuolta) ja kokeili sitten vähän puskeakin :) toki piti myös kokeilla voisiko elsan sohvan yli roikkuvilla häntäkarvoila leikkiä.. tästä tosin seurasi vastalause ja kerttu jätti ne rauhaan.

yöllä kerttu nukkui joko kainalossa tai mahan päällä. kova se on kehräämään heti kun sitä silittää. miten noin pienestä voi lähteä niin kova ääni :) yöllä kerttu nukkui miun peiton alla, kokeili muutaman kerran purra minuu selästä (?!), läimii tassulla hellästi poskeen ja nuolla miun kyynärpäätä. ihan parhaat yöunet ne ei ollu, mutta työpäivästä selvittiin..

vielä pitää kertun varalta ajoittain murista ja sähistä. lisäksi elsa ei voi ymmärtää kertun leikkimistä vaan alkaa haukkua. kerttu meni aamulla useaan otteeseen kohti elsaa häntä pystyssä ja muutaman kerran matkalla sähisten "tulen tutustumaan sinuun, mutta muistathan, että olen vaaarrrallinen" =)

nyt kerttu torkkuu tuossa tietokoneen vierellä virallisena valvojana. kerran vähän jo tietokone sekosi neidin tallustellesa tässä päällä. lisäksi vessanpönttö kiinnostaa jotenkin ylipaljon kissaneitoa, hyvä että kymmenen senttiä uskaltaa nousta pöntöltä kun tää on jo yrittäny hypätä sinne. toki vessaan siis luikahdetaan mukaan aina kun ehditään :)

muutama "nolo" tilanne kertulle on sattunut, se tippui yrittäessään kiivetä vaatteita pitkin tuolille (tämä kuitattiin suhisemalla elsalle "älä naura siinä")ja matalan kiipeilypuun kopasta se yritti hypätä tiskipöydälle suoraan (siinä välillä on elsan ruokatonkka, jonka kautta pääsee..) ja mahalaskuhan siitä tuli. tämän kerttu kuittasi "coolisti" ravistelemalla turkkinsa ja kävelemällä pois häntä pystyssä.

elukat oli vähän aikaa keskenään tänään illalla. elsi makkarissa ja kerttu muualla asunnossa. portissa oleva kissaportti laitettiin varalta umpeen. tosin..neiti kerttu oli kaivautunut kuitenkin makuuhuoneen puolelle ja huhuillessa "missä kerttu on?" kuului "miaauu" jussin kalsarihyllystä :)

todistettavasti kerttu ei ole tehnyt kuin yhdet pissit. syönyt se on tänään hyvin ja leikkinyt. pissit se lirautti keskellä olohuonetta olleeseen matalaan hiekka-astiaan kaiken kansan nähden. kovasti se sitten lattialta pissille peitettä kuopi ;) tässä äsken kerttu kävi kuopsuttamassa tomerasti makkarissa olevaa matalaa astiaa tekemättä kuitenkaan mitään. ei auttanu miun houkuttelutkaan. elsa tästä kummastuneenä päätti niinikään käydä kuopimassa samaista hiekka-astiaa..ja toki maistella miltä öko maistuu. toivottavasti ei maistu.

ollaan tässä rupeamassa nukkumaan, kokeillaan nukkua samassa huoneessa koko "perhe". todennäköisesti myös samassa sängyssä..

muutama kuva:

kerttu

 

sarme

 

ronja

 

kerttu ja sarme