sää on suosinut ja pyrrilauma lenkkeili vaihtelevilla kokoonpanoilla viime viikonlopun liperissä. lauantaina saatiin seuraksi hiihtoretkelle hippa-bc ja lada-pyrri. ajan kysymys oli oikeastaan ollut, milloin elsa ja lada päättävät otaltaa ja se akkarähinä nähtiin lauantaina. saatiin koirat erilleen ja sen verran fiksuja ovat, ettei tommoinen jää päälle. sen jälkee hiihdeltiin piiiitkä lenkki ilman ongelmia. välillä mustat kirjaimellisesti "hiihtivät" meidän perässä ilmeellä "hiihtäminen on p*skaaa".. :D dukki ja hippa löysivät toisensa ja dukki oli niin onnessaan moisesta tyttölaumasta :) onneksi se on herrasmiespyrri, eikä ahdistele tyttöjä, pelkäsin aina saavani sellaisen uroskoiran! sehän asusti juoksuisen lalankin kanssa viikon ilman ongelmia syksyllä. sitten oli jo järkevää laittaa koirat erilleen seuraavaksi reiluksi viikoksi.

sunnuntaina lenkkeiltin ihan omalla porukalla, ensin pyrrit, sitten lala ja vielä uusintakierrokselle lähtenyt kiva. lala ei oikein kestä pyrrien vauhdissa enää ja juoksee itsensä kipeäksi. pelkästään kivan kanssa lallu keskittyi nuuskutelemaan ja nauttimaan auringosta :)

elsi nautti lähinnä omasta trinsessan roolista..

(en tiedä mitä täss kuvassa tapahtuu..todennäköisesti käynnissä on pissaamisen jälkeinen maan ruopiminen :D)

..ja junioriosaston meno oli aika vallatonta. ellei jopa päätöntä!

 

kiva tykkää esitellä täydellistä purukalustoaan..

 

ja kytätä dukkia...

..että voi hyökätä sen kimppuun! (kuva ei ole tosin suora jatkumo edelliselle ;)

 

myös nivelet näyttää olleen menossa koetuksella..

 

 

että semmoista.. voi tuota dukkia, voiko kukaan saada enempää hyvälle tuulelle ihmistä kuin dukki-setä! se on niin aurinkoinen, iloinen ja rakastettava koira, resuisen näköinen pusukone :)

 

ja oli meillä uutisiakin, kuten jo lupailin. Suurin osa tietää kyllä, ja ne loput on varmaan arvanneet.. eli elsin pikainen ruotsinmatka joku viikko sitten ei ollut lainkaan turha reissu ja ultrassa näkyi pentusia :) siispä annetaan elsin tokokokeen huonohko vauhti mammalle anteeksi ;)