vauhdikas juhannus takana.

Torstaina suunnattiin mökille ja koirat..voi niitä, ensimmäinen kaksi tuntia juostiin päättömästi veteen ja pois, kun_nyt_oli_vain_niin_mukavaa olla mökillä! sittemmin meno onneksi rauhoittui =)

"muurahainen!nappaan sen!!"

 

"mihin se katos?"

 

"ei kyl tartteis tulla meikäläisen murkkuapajille.."

 

"eiku autan vaan vähän!"

 

 

"jaa ei saisi kaivaa vai? mutta enhän minä..."

 

"...paljoa!"

"perhanan muurahainen, äsken näin sen varmasti menevän jonnekin tänne!"

 

illalla torstaina kävin tekemässä kivalle verijäljen metsään, joka sitten perjantaina aamulla ajettiin. jälki sisälsi alku- ja loppumakauksen ja yhden siinä välillä. alku oli taas hivenen vaikeaa ja opinpa, et merkkaukset kannattanee tehdä asteen verran paremmin ;) viime viikolla siis aloitettiin kikin kanssa mejän treenaus, ihan hupimielessä, mutta kouluttajamme Heidin mielestä ajatukset pitänee siirtää kohti mejä-kokeita. aika näyttää :) starttipistoolikin oli lainassa, mutta en saanut aikaiseksi mökillä ampua. Tässä kuitenkin viime viikon ammunta kivalle. Huutaja on tuo viereinen tolleri ja kaksikko säntää lopuksi innoissaan kohti ampujaa =)

perjantaina yövyttiin sit miun vanhemmilla kun veljeni tuli porukoineen käymään. yllättävän hyvin sujui kolmen pyrrin, yhden sakemanninartun ja yhden x-rotu-uroksen yhteiselo portilla erotettuna.

lauantaina suunnattiin jo kuopioon. aikamoista reissaamista! onneksi pyrrit on paitsi tottuneita, myös oikein hyviä reissukavereita, jotka ei vähästä hätkähdä! helppoa tommoisten kanssa reissata :))

tänään sitten treffattiin elsin ja speedin tytär nuttu. voihan söpöys, se on ehkä söpöin ikinä! ja minkämoinen pusukone, hirmuisen reipas kakara :))

nuttu ja kiki =)

nutusta on lisää kuvia täällä

sain muuten aikaiseksi tehdä (vihdoin) noille S-pennuillekin oman gallerian! se löytyy täältä

ja sulon värikin on vihdoin selvinnyt muutama viikko sitten. ensinhän ajattelin et se ois ghost tanpoint, mutta kyllä se varsin pian alkoi näyttää raitatassulta, eli merkkiväriseltä, jolla merkit on raidalliset. noh, muutama juttu siinäkin sitten epäilytti (silmien ympärillä oleva ruskea, harmaa pohjavilla, ruskeaa korvien takana) ja niin, se on siis paitsi raitatassu, myös sudenvärinen, elikkä A-lokuksen suhteen at/aw, resessiivisiä kumpanenkin. kumpihan tulee elsalta?=) se on kuitenkin rekisteröity brindleksi, koska sitähän se periyttää k-lokuksessa, ei mustaa. K-lokuksen suhteen se on siis todennäköisimmin kbr/k eli brindle, toki on mahdollista, että se on myös kbr/kbr, mutta pitäisin aika epätodennäköisenä. mutta mistäs tiedät!