heippa!

olen kaivanut videokameran naftaliinista! ärsyttävä kamera, joka tyhjentää itse akkuaan silloinkin kun sitä ei käytä.. on se nyt kumma kun ei taas nää laitteet toimi niiku mie haluisin! =)

kiksin kans on tehty vähä tokoa ja pari kertaa taas mejää. meillä on hyvä treenari siinä, heidi kera tollereiden. noh, tilanne mejän treenaamisessa on nyt edennyt pisteeseen, että pitäisi hommata kikille koepaikka! hui! se voikin kyllä näin syksyllä olla kiven alla..mut kisataan sit keväällä :) elsakin on toki päässyt jälkeilemään, mutta siinä missä kiksin motto on tehdä tarkasti ja huolella, on elsan motto mennä touhottaa niin nopeasti kun mahdollista..ja se ei valitettavasti ole tässä lajissa se ihanne =)

mejäkokeessa ammutaan haulikolla.. sitähän ei päästä treenaamaan, mutta ollaan me starttipistoolilla ammuttu. siitä videota täällä

tänään aksakisattiin. maija ja focus nousivat kakkosiin, onnea! onnea myös muille tuloksiin tyytyväisille :) kaverini lauran auspai saimi (highbuzz alexis) oli tulossa meille hoitoon ja tuumittiin et mikä jottei sitten startattaisikin! voin kuvitella lauran istuneen kirkon penkissä kädet ristissä vaikkei ollut rukokouksen aikakaan ja kun muut on rukoilleet isä meidän, on laura rukoillut et voi kun saimi kulkisi ;) no ei vais. mut kulkihan saimi =)

arkistosta löytyi tommoinen kuva.

startatiinhan me saimin kans agirodussakin ja meidän motto on, et lahjattomat treenaa! meinaan startteja on nyt takana 5 mutta treenejä 0 :) saimi on toki tuttu miulle ihan pennusta saakka ja on hyvin samantyylinen ohjattava kuin elsa. kauempaa olikin joissain kisoissa joku pyrriomistaja katsellut et onks saimi pyrri (saa ilmoittautua, jos uskaltaa, en kuvauksesta tunnistanut, mut kuulemma lukee tätä blogia =) ja laura oli vastannut tyyliin "on se varmaan henkisesti.." onhan saimi pyrrien (elsa ja vappu) kasvattama, kun on nuoruutensa täällä jojensuussa asunut :))

ekalla radalla harmittavasti kaatui pituuden palikka, toisella ohjaaja unohtaa tehdä persjätön putkelle, joten siihenhän se sit jäi..mut kolmannella juostiin nollavoittoon! videokooste täällä

elsi pyrrinen starttasi sitten kolmosissa. elsi kulki mukavasti, mutta kyllä on video armoton ohjaajalle..mitä sipsutusta, huitomista ja tuo vastakkaisen käden käyttö! pois se minusta! sama saimin kanssa..voi tsiisus..vaikka kuinka hävettää niin julkaistaan videot kuitenkin tässä myöhemmin.

elsi rallatteli ensimmäisellä radalla nollalla maaliin ja (vain) neljästä nollasta meidän aika riitti voittoon ja saatiin meidän eka hyppyserti! hyvä elsi pyrrinen <3 toisella radalla tippui rima ja sijoitus piirinmestaruuksissa oli 2. täälläpä videokooste. antakee armooooo... :D