rankka päivä takana itse kullakin. lähdin siis 7.30 kotoa ja vein vapun. vappu haukkui ensin ninkan ennen kun muisti mistä on kyse :D kahdenksan maissa hain katin ja suuntasimme kahden pysähdyksen taktiikalla kohti iittiä.

pennut ottivat vieraat vastaan varsin hyvin. vähän piti ensin ihmetellä ketä nuo on ja mitä ne tekee, mutta sitten kömmittiin jo syliin ja leikittiin varpailla :)

olimme pentusten luona ehkä 1,5h ja otin useammankin kuvan. laittelen niitä vaikka huomenna.tai joskus. allekirjoitimme paperit ja lähdimme kouvolan kautta kotiin. kävimme matkalla näyttämässä kissoja vielä katin vanhemmille ja 13-vuotiaalle emma-käppänälle, jolle kerttu ja sarme asiantuntevasti sähisivät.

pentuja kuljetuslaatikko kiinnosti kovasti ja mukaan olikin lähdössä ensin ronja ja sitten myy ja ronja ja ties millä variaatiolla aina väärät kissat. kun matka alkoi, valkeni sitten boksiin laitetuille kertulle ja sarmelle ettei leikki enää olekaan kiva! tätä protestoitiin kovaäänisesti aina lappeenrantaan asti. sen jälkeen tytöt väsähtivät ja taipuivat kohtaloonsa ja takaosastosta kuului vain välillä muistutusta pienistä matkustajista.

kotona olimme vasta kahdenksan jälkeen illalla ja ikävähän kertulle siskoaan tuli. meillä laitoin kertun ensin kylppäriin ja tervehdin elsan. hain sitten kertun kopan olohuoneeseen tuolin päälle. elsa kävi pari kertaa liian lähellä (=ehkä 30cm) ja sai sellaisen räkäisyn kertulta, ettei sellaista voi pienestä kissasta edes kuulua :D elsa kiersi koppaa kaukaa ja kerttu murisi. lopulta molemmat rentoutuivat ja elsa kävi pitkälleen ja kerttu pesulle :) kun olin syöny ja käyny suihkussa, laitettiin elsi makkariin portin taa ja päästettiin kerttu tutkimusmatkalle. jonkin verran jänskätti, mutta esim. jussin kerttu kävi puskemassa heti ja jonkin ajan päästä jahtasi jo jussin kantapäitä.. melkein kaikki paikat tuli tutkittua, ja varsinkin katsastettua mahdollisimman korkealla olevat kohteet. syönyt kerttu ei ole, eikä pissannut, kai se tästä..

kerttu meni ihan vapaaehtoisesti portin luokse suhisemaan. selvästi sitä kiinnosti, voisiko elsasta tulla hälle uusi sisko =) kuitenkin rei'istä piti suhista ja irvistellä. elsa kävi nätisti pitkälleen portin taa ja myö kertun kanssa pötkötettiin portin toisella puolella mie elsaa välistä silittäen. kerttu kieri pitkin lattiaa ihan tyytyväisen oloisena ja meinas käydä oikein iltalevollekin. en uskonut että ekana iltana edes näin pitkälle päästään tutustumisessa! nooh..kuitenkin miun oltua jo makkarissa elsan kaa ja jussin ollessa hampaiden pesulla, lähestyi elsa liian kovaa vauhtia porttia ja kerttu "räkäs" päälle :) säikähdys lienee ollut varsin molemminpuolinen..

yöllä YRITETÄÄN nukkua niin, et mie ja elsa makkarissa ja kerttu ja jussi olkkarissa. saa nähhä vaihtuuko yöllä paikat :D