päivittättä on taas jäänyt..

toissapäivänä käytiin katjan ja hipattimen kanssa reenimässä tuossa niinivaaralla. tehtiin vaikka mitä:D

aloitettiin vajaan 5min paikkamakuulla, jossa ei luonnollisestikaan mitään ongelmaa. sitten reilu 2min istuminen, jossa vähän vlkuili ympärilleen.

sitten oli tarkoitus tehdä palkaton seuraaminen, jonka jälkeen idari ja toivoa ettei koira istuisi, että saisi korjattua..vaan istui. palkka siitä.

ruudun paikkaa tehtiin joitakin ja nehän oli vaihteeksi ihan paskoja. loppuun kolme hyvää ja siihen jäi. sitten vein koiraa ruutuun ja käskytettynä pois. ei tietenkään mitään varastamista treeneissä hei! eikä myöskään käskytetyssä suorassa luoksetulossa..

tehtiin viel tunnari, jossa ekassa innostuksissaan yhtä väärää kosketti (ei nostanut) ja oman toi. toinen priima meidän kriteereihin =) muutama pelkkä kapulan pito ja tuonti tehtiin.

lenkille suunnattiin tämän jälkeen repokalliolle.

tänään tuli dukkiskukkis hoitoon, on tarkoitus ottaa se mukaan huomisiin kisoihin ja perjantaiselle työpaikan retkelle ruunaalle. saas nähdä kuinka meidän käy :)

dukkis on kovasti rakastettava ja kovasti rakastava hömelö otus edelleen. luoksetulo ei ole vahvimpia puolia kun on kaikkea niin jännää elämässä..siispä hän joutuu kuurille, että kaikki ruoka tulee kädestä, ei kupista. noin esimerkkinä..

tänään käytiin kentällä ja tein elsille keinua, kun se sitä kummasti arasteli viime kisoissa. ihan ok. pallopalkkauksella, osa suoraan, osa kontaktille pysähtyen. sama A:lle, muistuteltiin miten sillekin kontaktille pitää pysähtyä. sitten otettiin renkaalta kääntymisiä kun rengas pentua varten kentälle kannettiin.

duca aloitti kutsutulla mini/medirenkaalla. eipä tässä ongelmaa, mie pidin liinaa ettei pääse väärästä välistä ja jussi palkkas. sitten operaatio putki...johon herra ei taaskaan nähnyt mitään syytä mennä. eipä siinä, putki lyhyelle ja tuuppaus takapuoleen ja huomaamattaan kakru oli jo suorittanut putken! kaksi kertaa näin ja sittenpä ei enää houkutella tarvinnut. paukuteltiin lopuksi taas keinua eikä hommassa ollut ongelmia.

elsi teki loppuun vielä seuraamisen, liikkeestä istumisen ja seisomisen ja muutaman kaukojen noston täydestä matkasta. 

käväistiin lopuksi vielä kuhasalossa uittamassa koiria, ducakin uskaltautui jo kastelemaan ehkä ranteita myöten itsensä :D

elsahan on ollut monta vuotta jo ihan höperönä veteen. tai no, veteen heitettäviin keppeihin ja leluihin lähinnä. kuitenkin kynnys muutamaa kauhaisua pidempään uimiseen on ollut korkea. tänä kesänä tuo kynnys tuntuu madaltuneen kummasti ja varsin pitkiäkin matkoja jo ui. saa nähdä tuleeko vepe joskus eläkepäiviksi kuvioihin jos tuo kehityskaari uinnin suhteen jatkuu :)

dukkis muuten aloitteli tänään kosketusalustaa ja naksuttelua (jota on pari kertaa aiemmin tehty tyyliin naksu-nami-naksu-nami). tai siis toisinpäin :)

maijaa teroa ja focua ootetaan nyt kylään. focu pääsee pyrrien kanssa pyörähtämään kartsalla ja sitten kannustamaan suomi voittoon :)