oikeasti miun pitäis olla jo nukkumassa. samoin elsan. huomenna ois tokot varkaudessa..taas on reenattu vallan "liikaa" ;) 

mut päivitetään ensin viime päivien tapahtumat.

dukkiskukkis tuli meille keskiviikkona ja lähti tänään. se on kyllä suloinen ja reipas poika :) joissakin hetkissä tosin vähemmän suloinenkin..kuten eräänä iltana kun surffalin fb:ssä ja kirosin sen hitauttta kun jäi lataamaan. hitaus johtuikin toki pyrrinpoikasesta, jolla oli nettipiuha tassujen välissä nätisti kahteen katkastuna :) tai tänään kun vaihdoin vuodevaatteita ja sängyn koristetyynyt olivat lattialla, katsoin "voi miten söpösti se makaa pää tossa tyynyllä" ja käänsin katseeni pois ja mietin "mikä on tuo ääni" ja pentuhan se edelleen makasi söpösti pää tyynyllä ja tyynyn nappi suussa, rousk rousk :)

torstain ohjelmassa oli ensin dukkikselle lenkki maijan koirien kanssa. saa alusta asti tottua tulemaan toimeen myös urosten kanssa (vaikka tietysti tuo on vielä ihan kakara) ja jätettiinkin tältä poikien yhteislenkiltä elsi pyrrinen kotiin lataamaa akkuja. hienosti dukkis meni isompien poikien joukossa, sai hepulin kun käveli kyntöpellolla (uusi asia??) ja jahtasi parit linnut yhdessä focuksen kanssa. sitten se oppi foculta myös miten kivaa on läträtä mutaojat ja etsimällä etsi uusia ojia...äiti oli tyytyväinen näistä uusien asioiden oppimisen ilouutisista ;)

tuon lenkin jälkeen piti jo kiiruhtaa pieksämäelle kisaamaan agia. ensimmäinen rata meni hyvin, yksi pitkä kaarre ja hidas keinu ( harmi tää) ja sijoitus nollalla 2/40 :) olin tosi tyytyväinen eniwei, pyrrillä oli asennetta :) serti ois ollut tuossakin taas jaossa, vaan on vielä reilu viikko ennen kuin elsi saa sen vastaanottaa. sittenhän sitä tuskin kuuluu kun asiaa alkaa miettimään :D tässä keväällä kun oli kolmekin tilaisuutta sen toisen sertin jälkeen.

toisella radalla sitä asennetta sitten oli jo liikaakin..ensin hylky kun elsa irtosi hypylle putken sijasta (valssin paikka olisi toki tässä ollut..) ja sitten renkaalta suorassa linjassa on putki kaarella "poispäin" meistä ja ajattelin takaaleikata, niin eikö pyrri säntää hypylle taas putken sijasta miun puolelle. noh, keinulle se ei eka meinannu mennä, nyt pitää keksiä mikä on vikana! meni kyllä toisella yrityksellä. tähän ois siis rata joka tapauksessa tyssännyt varmaan, joten ei ne hylyt mitään. sitten lopuksi sai vielä käsky "kierrä" vallan uuden ulottuvuuden ja pyrri säntäsi taas ihan omiaan ja vallan kummallisiin paikkoihin. näin :)

dukkis oli mukana kisoissa. jonkin verran koirien paljous sitä jänskätti, mutta aika nopeasti se pystyi jo rentoutumaankin. ihmiset olivat edelleen superkivoja :) loppupäivästä yllättäen taputtaminen olikin aika kamalaa, tuo oli ensimmäinen ääni mille tuo koira (lukuunottamatta sitä alkupäivien koiran haukkumisen säikähtämistä, jota ei enää ole) reagoi jänskäämällä. esim. tänään ollut ukkonen ei saanut edes kuonoa ylös lattiasta kun pikkuherra lepäili :) mutta pääsääntöisesti olen hyvin hyvin tyytyväinen tässä jo kahdessa viikossa tapahtuneeseen huimaan edistykseen eri asioiden suhteen! autot, mopot, pyörät yms eivät ole enää mitään ja koirien haukkukin on jo tuttu juttu. siinä tosin ei olla edistytty ettei kaikkien ihmisen luo hinguta! mutta ei pidä tuostakaan olla pahoillaan, mielummin noin, kuin että kaikkia pelätään! sekin olisi voinut olla enemmän kuin mahdollista, ottaen huomioon rodun ja sen, että on elänyt 5kk aika pitkälti kuitenkin samassa pihapiirissä. mutta on se silti elsan jälkeen aika outoa :D 

eilen käytiin työporukan kanssa ruunaalla. osa laski koskea (mie en, ilmoitin että on kuitenkin nii kylmä..joo oli sit +25) ja siispä patikoin. pirjolla oli mukana upea sakspai uros hukka ja miulla pyrrit. päivä meni rattoisasti ja dukkiksella riitti touhua =) se muisti käydä pussailemassa varmaan jokaisen työkaverini (joo, näin sen koiranpennun saakin luopumaan niistä ihmisistä..) ja hurmasi kaikki :) ihmetystä herätti sen väri, mutta eihän tuo mikään tavallisin ole.

ruunaan retki verotti voimia ja ajattelin, että saan hetken huokaista, onhan minulla väsynyt koiranpentu..kattia kanssa, tää kaveri nukkuu automatkat ja oli siis matkan jälkeen kotona jo virtaa täys!

illalla tulikin sitten työkavereita meille katsomaan peliä. en vaan tiedä mistä nää kaikki kaljatölkit on tullu, itsehän en siis kaljaa juo ja työyhteisömmehän on luonnollisesti sekä savuton että ryypytön ;)

pitkäksi se venyi sitten tuokin ilta..viideltä kotona nukkumassa. mutta joskus näin!