Vaikkei tunnu siltä..
Eilen en ees muistanu et miulla on tänään synttärit ja tää päivä onkin menny ihan kun kaikki muutkin, lisättynä parilla lahjalla=) Töissä olin yhdeksään illalla ja kun tulin kotiin, menin suihkun kautta sohvannurkkaan istumaan ja juomaan juhlallisesti yhtä siideriä ja syömään juustosnackseja;) Kerranki sai syödä (tai ees ostaa) rauhassa ku jussi on lappeenrannassa pelaamassa ja tulee vasta huomenna. No ei, tietty ois kivempi jos se ois kotona.
Käytiin tänään aamulla treenaamassa vähän "rullailua" koirakentällä katjan ja leevin ja lindan ja mintun kanssa. Elsa ei oikeen malttais tuoda rullaa miulle kun tietää et maalimiehellä on sit se parempi palkka näytöllä.Pitäs saada se tajuamaan ettei sitä voi saada ellei tuo rullaa ja yrittää tehdä hommasta niin vaihtelevaa, ettei koira tiedä saako palkan miulta kun tuo rullan vai vasta maalimieheltä näytön jälkeen. Otettiin pikkasen tokoa loppuun ja olipa kiva kun koiralla oli (tai no ainahan sillä on) paljon intoa hommiin. Paikalla makuu meni myös hyvin. En ottanut kyllä kun  pari seuraamista ja luoksetuloa. Ekalla kerralla se luoksetulossa taas iski tassunsa miun reisiin, mutta sen jälkeen meni hyvin...kattoo nyt mitä tolle vielä keksis.
Treenien jälkeen käytiin ostaa leeville ja elsalle peko-valjaat. Elsa saa ne vasta su, kun yllättäen tarpeeksi pieniä ei ollut;)
Mut nyt alkaa nukuttaa jo sen verran paljon, että ois kai parempi mennä nukkuu..öitä.