pikainen kirjoittelu ennen nukkumaanmenoa.

starttasin siis eilen kahdeksalta aamulla kohti kotkaa. kotkassa kavin nopeeta oskun kaupalla ja menin sitten vikmaneille. sielta lahdettiin kohti turkua joskus kolmen aikaan. tavattiin turussa viela eras pennusta kiinnostunut ja mentiin laivaan. elsa ei paljon moisesta valittanyt, hanta pystyssa menna viipotti pitkin taysin vieraita turun katuja ja ihan uutta paikkaa, laivaa. ainut mika laivalla ei sujunut, oli laatikkoon kannella pissaaminen. ei ei ei. no, neiti musta pidatteli sitten sataman ulkopuolelle..laivalla kaytiin syomassa ja pollin sielta lihapullia ja reenasin ennen nukkumaanmenoa nelja erittain onnistunutta tunnaria =)

tanaan ollaan sitten ajeltu ruotsin halki tanskaan. mieki ajoin muutaman sata kilsaa. vihrean sanni-auton jalkeen tollainen automaatti vakionopeudensaadolla tuntui aika hyvalta, voisin huolia =)

pysahdyttiin useampi kerta kayttamaan elsia ulkona, kerran juomaan erittain pahaa ruotsalaista kahvia ja kerran shoppailemaan =) pahin shoppailuhimo on siis tyydytetty jo ruotsin puolella! huomenna sitten katsomaan mita tarjoaa koopenhamina.

tanaan sitten illalla treffasimme charlotten ja itse melkein matkan tarkoituksen chakkan. ollaan charlotten aidin luona yota, taalla oli juusto-ja viini-iltapala meita odottamassa. toki kokeilimme mita elsa ja chakka toisistaan tykkaisivat..ja tykkashan ne  ;)